AKTUALNO DOGAJANJE V BLOCKCHAIN INDUSTRIJI in ICO ‘’BOOTCAMP’’

Blockchain Think Tank Slovenia je danes pripravil poseben dogodek o aktualnem dogajanju v blockchain industriji, v pripravi pa je nova ICO ‘’Bootcamp’’ delavnica, na kateri bodo prestavljeni štirje ključni stebri uspešnega ICO projekta.

Blockchain Think Tank Slovenija je danes v Kongresni dvorani Kristalne palače v partnerstvu z BTC d.d. in Ameriško gospodarsko zbornico v Sloveniji (AmCham Slovenia) pripravil dogodek, na katerem je nekaj vidnih predstavnikov iz blockchain industrije predstavilo najnovejše trende na področju blockchain tehnologije, predvsem z vidika fintecha in kriptovalut.

Po pozdravnem nagovoru Petra Merca iz Lemur Legal, predstavnika Blockchain Think Tanka, je Gregor Zupanc iz Solidum Capitala predstavil najnovejše trende fintech-a v povezavi z blockchainom. Sledila je predstavitev privatnih in javnih blockchainov s strani predsednika Blockchain Think Tanka, Petra Trčka. Think Tank je podrobneje predstavil Aljaž Jadek iz Odvetniške pisarne Jadek Pensa. Gospod Jadek je predstavil tudi prednosti in slabosti samoregulacije blockchain industrije ter možnosti njene pravne regulacije. Povzel je vsebino “Smernic za zbiranje sredstev s primarno izdajo in prodajo kripto žetonov” ter druge tekoče in prihodnje projekte Think Tanka. Veliko novega pa smo o GDPR-ju in blockchainu izvedeli še s strani Krystufek Urbana, partnerja pisarne IT Law.

Dogodek je bil sneman, povezavo do video posnetka kmalu objavimo.

Člane BTT in vse zainteresirane na tem mestu vabimo, da se v četrtek, 26. aprila udeležijo ‘’ICO BOOTCAMP-A’’, ki bo ob 17h potekal na Pravni fakulteti v Ljubljani.

Za več informacij o nadaljnih dogodkih pišite na blockchain@digitalna.si.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store